A beérkező adatok alapján elkészítem a születésed pillanatában lévő égi képet, amely megmutatja az akkori Nap-Hold helyzetet. Ennek segítségével kerülnek kiszámításra azok a napok, amikor a Jónás-módszer szerint aktuálisan a leg-fogamzóképesebb a szervezeted.

 

Bevett gyakorlat, hogy a naptári időpontokon kívül megosztok veled még néhány trükköt, tippet és okosságot, hiszen az elkészült személyes radixod sok egyéb adalékot is rejt a témában... amik asztrológus szemmel kiválóan fellelhetőek.

Az adatlap kitöltésénél találsz kék betűs segítséget, amennyiben mégis szükséges, a KAPCSOLAT menüpont bármelyikén elérsz, ha elakadnál. Még Dr. Jonas szavait fűzném hozzá:

 

"Ha az asszony nem tudja pontosan saját születésének az óráját, akkor sem a gyermek nemére, sem pedig az életképességére vonatkozó adatokat nem tudunk adni. Sajnos előfordul néha, hogy a jelentkező asszony megpróbálja „kitalálni" születése óráját. Ezzel csak magának okozna kárt! A számítógépnek mindegy, hogy milyen adattal dolgozik, csak éppen az eredmények nem fognak ez esetben megfelelni a valóságnak."

JOGI NYILATKOZAT

Az oldalon lévő minden információ a legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint pontos és megbízható, de a felhasználó felelőssége, hogy saját maga meghatározza a saját körülményei között, hogy bármilyen anyag alkalmas-e egy adott célra. Nem teszünk úgy, mintha ezen weboldal tartalma orvosi vonatkozású lenne,- habár a módszer orvosilag és klinikailag tesztelték, bizonyították és elismerték nemzetközi egyetemek, akadémiák, orvosok és professzorok.