Hogyan működik?

A meddőség olyan probléma, amelyet nagyon nehéz megértenie annak, akit nem érint. Sokak számára a gyermekáldás a világ legtermészetesebb dolga, és inkább a fogamzásgátlásra kell helyezniük a hangsúlyt - ám szép számmal vannak olyanok, akiknek nem ilyen egyszerű a dolguk.

A Semmelweis Egyetem Nőgyógyászati Klinikájának becslése szerint 100 magyar párból - rendszeres nemi élet mellett - tizennyolcban nem fogan gyerek. Nem kis szám...

Egy amerikai szaklapban megjelent cikk szerint a két menzesz közé eső – elvileg ovulációs napokon végzett – beültetéseknek csak a 15 százaléka jár sikerrel.  Vajon miért?

 

Pedig egy mindenki számára ismert, orvosilag alátámasztott ciklus alapján járnak el, - és mégis… mintha a természet tiltakozna a művi beavatkozás ellen…

 

... mintha azt sugallná ez a szám, hogy létezik egy másik,- egy használhatóbb ciklus.

Ezt a másik rendszert találta meg, tesztelte és alkalmazta Dr. Eugen Jonas szlovák

(akkor még csehszlovák) nőgyógyász, pszichiáter, asztrológus.

Egészségügyi szempontból számos tényező befolyásolja - az életkortól függetlenül - egy nő termékenységét. Például a testsúlya (a normális BMI-vel sokkal valószínűbb a teherbeesés), vagy a PCOS (policisztás ovárium szindróma), a cukorbetegség vagy a pajzsmirigy rendellenességek… Egy férfinél is lehetnek hormonproblémák, hiányzó vezetékek, szoros alsónadrág…

A fogamzás akadályainak orvosi értelemben alapvetően két formáját különböztetjük meg. Elsődleges (primer) a meddőség akkor, ha a nő korábban még soha nem volt terhes. Másodlagos (szekunder) meddőségről akkor beszélünk, ha a született már gyermeke, de a későbbiekben nem képes segítség nélkül teherbe esni.

Nem szervi eredetű elsődleges meddőség, másodlagos meddőség, illetve élő, - de (nem genetikusan) beteg elsőszülött, vagy több köztes vetélés esetében az asztrológus tud olyan időpontot javasolni, amikor a születendő gyermek a legnagyobb eséllyel megfogan és egészségesen jön a világra.

Mire lesz szükség ahhoz, hogy a számításokat elvégezhessük?

Asztrológiai segédlettel tehát kétségtelenül sikereket lehet elérni 

  • nem szervi eredetű meddőség esetén
  • a többedik gyermek nemének megtervezésekor

 

Nyilván te is ismersz olyan családokat, ahol van már lány gyermek (esetleg több is), és a szülők nagyon, de nagyon szeretnének egy fiút - vagy fordítva. Ilyenkor képbe jönnek hagyományos (esetleg népi) praktikák: a savasítás/lugosítás elméletétől kezdve a herék melegítésén keresztül a pozitúrák Káma Szutrát megszégyenítő megválasztásáig minden játszik...

 

Sőt, létezik olyan eljárás, amikor mesterséges megtermékenyítést alkalmaznak a korábban kiválogatott azonos nemű spermiumokkal, de a hímivarsejtek ilyenféle szelektálása  (bár ez az egyetlen 100%-os orvosi módszer) Magyarországon nem engedélyezett.

Marad tehát az asztrológus tudása, tapasztalata, amire bátran lehet hagyatkozni. Hogy Jonas doktor nem a levegőbe beszélt, tudni kell róla, hogy felfedezésének ezt a részét saját családján tesztelte: legjobb tudomásom szerint tizenegy gyermek boldog édesapja, amelyek lány-fiú-lány-fiú-lány-fiú…stb. sorrendben érkeztek. Kell ennél jobb bizonyíték?...

A Kozmobiológiai Családtervezés bármilyen formájához szükséges bepontosítani a leendő Édesanya születési képletét,- majd a Hold és a Nap távolságán alapuló számítások elvégzése után a szülők megkapják a "biztonsági sávval" megtámogatott időpontot, amikor akcióba kell lépniük az ügy érdekében :) 

 

 

Nem javaslom a netes kalkulátorok használatát - egyrészt félrevisznek, nem pontosak - másrészt érthetetlenek. Amikor egy project ekkora súlyt képvisel, az megérdemli, hogy szakember kezébe add! 

 

Ennyire egyszerű ... Sajnos az orvostársadalom nagy része jelenleg inkább előnyben részesíti a gyógyszeripart és a kemikáliákat, minthogy a természet adta lehetőségek kutatására áldozzon - vagy legalább elismerje azt. Ugyanis, ha tovább feszegetnénk Jonas módszerét, előbb-utóbb nyilván feleslegessé válnának és eltűnnének a patikákból a fogamzásgátlók... az pedig nem kis érvágás volna. De ez már egy másik meredek történet az asztrológia környékéről.

A számítás ára:

20.000,- Ft

 

Igazolt AVIVA-soknak 10.000,- Ft

 

Tartalma: 

- egy 1 évre előre elkészített Jónás-naptár (pontosan összevetve a biológiai ciklusoddal)

- egy rövid specifikus magyarázat és témához tartozó asztrológiai megközelítés

- egy 1 órás online konzultáció (szeretem közvetlenül szóban is, hogy tudjam: biztosan mindent jól értesz)